ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

Τερζόγλου Χαράλαμπος

Ο Τερζόγλου Χαράλαμπος γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1981 και μεγάλωσε στην Έδεσσα από όπου και εκπλήρωσε τις μαθητικές του υποχρεώσεις. Είναι πτυχιούχος του Α.Τ.Ε.Ι  Λαμίας και έκανε την πρακτική του άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας. Αφού εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στο υγειονομικό του στρατού ξηράς άρχισε να εργάζεται στο Θεσσαλικό Κέντρο Αποκατάστασης ‘’ΑΡΩΓΗ’’ στην Λάρισα από το 2008 ως το 2012.Εκεί αντιμετώπισε σοβαρά ορθοπεδικά και νευρολογικά περιστατικά και ειδικότερα το τμήμα ασθενών που αφορούσε τις κακώσεις νωτιαίου μυελού που υποβλήθηκαν σε επέμβαση βλαστοκυττάρων.  Επέστρεψε στην Έδεσσα το 2012 και ως το 2013 ανέλαβε καθήκοντα φυσικοθεραπευτή στην ποδοσφαιρική ομάδα ‘’ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ’’. Το 2013 άνοιξε την επιχείρηση του φυσικοθεραπευτηρίου που απασχολείται μέχρι και σήμερα.

Παράλληλα με την εργασία του ασχολήθηκε και με τα κοινά του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. Εκλέχθηκε το 2015 αντιπρόσωπος των φυσικοθεραπευτών του νομού Πέλλας στην Γενική Συνέλευση Αντιπροσώπων του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών  και στην θέση του ταμία στην διοικούσα επιτροπή του περιφερειακού τμήματος του νομού Πέλλας του ΠΣΦ. Το 2018 επανεξελέγη στην θέση του αντιπροσώπου στον ΠΣΦ και ανέλαβε την θέση του Γενικού Γραμματέα στην διοικούσα επιτροπή του περιφερειακού τμήματος του νομού Πέλλας του ΠΣΦ.

Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων  και ημερίδων εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του και έχει προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του μέσω του Π.Τ σε ημιμαραθωνίους που έχουν λάβει χώρα στο νομό Πέλλας καθώς και στην ενημέρωση των μαθητών λυκείων για τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό σε συνεργασία με την δευτεροβάθμια διεύθυνση.